2005

25 December, 2005
THE CELLULOID CLOSET, dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 12, 2005, s. 55.

16 December, 2005
MASTERMIND, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

14 December, 2005
KING KONG, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

9 December, 2005
DEAD MAN’S SHOES, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

4 December, 2005
BESATT, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

2 December, 2005
CORPSE BRIDE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 November, 2005
KISS KISS, BANG BANG, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
PETTSSON & FINDUS: TOMTEMASKINEN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
THE WONDERFUL, HORRIBLE LIFE OF LENI RIEFENSTAHL, dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 11, 2005, s. 59.

11 November, 2005
ELIZABETHTOWN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

4 November, 2005
DOOM, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
I HENNES SKOR, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

28 Oktober, 2005
WALLACE & GROMIT: VARULVSKANINENS FÖRBANNELSE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
LEGENDEN OM ZORRO, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Oktober, 2005
THE CORPORATION, dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 10, 2005, s. 57.

21 Oktober, 2005
DET LEVANDE SLOTTET, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
PÅ ÄVENTYR MED SHARKBOY OCH LAVAGIRL I 3D, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

14 Oktober, 2005
BRÖDERNA GRIMM, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
MATTE SÖKER HUSSE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

9 Oktober, 2005
GOAL!, filmrecension.Sydsvenska Dagbladet.

7 Oktober, 2005
INSIDE DEEP THROAT, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

30 September, 2005
THE ARISTOCRATS, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
THE DUKES OF HAZZARD, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 September, 2005
THE COMPLETE JAMES DEAN COLLECTION, dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 9, 2005, s. 57.

23 September, 2005
MILLIONS, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

16 September, 2005
RED EYE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

9 September, 2005
STEALTH, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
MADAGASKAR, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
THE AMITYVILLE HORROR, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

26 Augusti, 2005
THE ISLAND, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

19 Augusti, 2005
LAND OF THE DEAD, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
HERBIE FULLTANKAD, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

12 Augusti, 2005
DARK WATER, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

5 Augusti, 2005
VALIANT — DE FJÄDERLÄTTA HJÄLTARNA, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

3 Augusti, 2005
LIFTARENS GUIDE TILL GALAXEN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

27 Juli, 2005
BATMAN BEGINS, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Juli, 2005
SIN CITY, film review. Published in Film International, no. 16, 2005:4, pp. 58—59.
VIETNAM: A TELEVISION HISTORY, dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 7/8, 2005, s. 77.

24 Juli, 2005
WEDDING CRASHERS, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

22 Juli, 2005
IT’S ALL GONE, PETE TONG, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

1 Juli, 2005
OH, HAPPY DAY!, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

29 Juni, 2005
VÄRLDARNAS KRIG, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Juni, 2005
LE COURBEAU,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 6, 2005, s. 57.

3 Juni, 2005
KUNG FU HUSTLE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

27 Maj, 2005
LAYER CAKE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
HOUSE OF WAX, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Maj, 2005
THE LEOPARD/IL GATTOPARDI,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 6, 2005, s. 57.

19 Maj, 2005
STAR WARS, EPISOD III: MÖRKRETS HÄMND, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

15 Maj, 2005
COACH CARTER, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

8 Maj, 2005
FÖRBANNELSEN — GRUDGE 2, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

6 Maj, 2005
TARNATION, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

29 April, 2005
VI BARA DRÖMDE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 April, 2005
WWII: THE LOST COLOR ARCHIVES,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 4, 2005, s. 55.

22 April, 2005
ATTENTATET MOT RICHARD NIXON, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

15 April, 2005
BE COOL, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
BOOGEYMAN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

8 April, 2005
WHITE NOISE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

1 April, 2005
HOTEL, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
MISS SECRET AGENT 2 — ARMED AND FABULOUS, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Mars, 2005
A FISTFUL OF DVDS, review of DVD releases of films by Fritz Lang and Ingmar Bergman. Published in Film International, no. 14, 2005:2, pp. 56—57.
THE WAR GAME,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 3, 2005, s. 55.

18 Mars, 2005
THE RING TWO, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
ROBOTAR, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

4 Mars, 2005
OLDBOY, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
CONSTANTINE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Februari, 2005
KOCKEN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
LA BATTAGLIA DI ALGERI/THE BATTLE OF ALGIERS,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 2, 2005, s. 55.

18 Februari, 2005
SAW, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
SON OF THE MASK, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
DE FETA ÅREN ÄR FÖRBI, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

11 Februari, 2005
CLOSER, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
HIDE AND SEEK, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
PUHS FILM OM HEFFAKLUMPEN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

5 Februari, 20005
FAMILJEN ÄR VÄRRE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
MÄNNISKOR OCH OMÄNNISKOR, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

31 Januari, 2005
LADDER 49, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

28 januari, 2005
VINNARE OCH FÖRLORARE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

25 Januari, 2005
A FISTFUL OF DVDS, review of DVD releases such as The Battle of Algiers, Capturing the Friedmans and The Manchurian Candidate. Published in Film International, no. 13, 2005:1, pp. 65—66.
THE ULTIMATE OLIVER STONE COLLECTION,  dvd-kortrecension. Publicerad i Populär Historia nr. 1, 2005, s. 57.

17 januari, 2005
YU-GI-OH! — FILMEN, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

14 januari, 2005
TEAM AMERICA: WORLD POLICE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
THE MACHINIST, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.
THE GRUDGE, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.

7 Januari, 2005
GRODMYSTERIET, filmrecension. Sydsvenska Dagbladet.